OSTEKAKE I GLASS MED GRANOLA OG BÆR
November 17, 2022Søtt og syrlig, knasende og godt! Ostekake er en sikker vinner på dessertbordet. Denne er oppskriften er for deg som ønsker et litt sunnere alternativ.
Tilberedningstid 15 minutes minutes
Porsjoner 6
INGREDIENSER
- 200 g kremost
- 100 g gresk yoghurt
- 80 g sukrinmelis, ev. annen søtning
- 3 ss sitronsaft
- 1.5 dl kremfløte
- 0.5 pk Granola Hasselnøtt & Kokos
BRINGEBÆRSAUS
- 5 dl bringebær, frosne
- 1 ss sukrinmelis, ev. annen søtning
- 0.5 dl appelsinjuice
TOPPING
- 100-150 g friske blåbær
FREMGANGSMÅTE
- La bringebærene tine i 10-15 minutter og ha i en blender/stavmikser sammen med sukrin og appelsinjuice. Miks til du har en jevn blanding.
- Miks sammen kremost, gresk yoghurt, sukrinmelis og sitronsaft i en bolle. Pisk kremfløten stiv i en annen bolle. Vend den stivpiskede kremen forsiktig inn i ostekremen.
- Fordel i glass: granola i bunnen, deretter ostekrem og bringebærsaus. Topp med friske blåbær.